Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

 


 

Bowls

Bowl, 1 stk.

Ærtepuré med soltørrede tomater, spinat, syltede rødløg, agurk, bagt peberfrugt
og majssnacks. Anrettet på dagens kål (7,10,11,13,15). VE

Ærtepuré med soltørrede tomater, spinat, syltede rødløg, agurk, bagt peberfrugt
og majssnacks. Anrettet på ris (7,10,11,13,15). VE

Tun med æg, bladselleri, ærter, spinat, radiser og æble. Anrettet på dagens kål (2,3,10,11,15) .Hertil dildcreme (2,6,13).

Tun med æg, bladselleri, ærter, spinat, radiser og æble. Anrettet på ris (2,3,10,11,15).
Hertil dildcreme (2,6,13).

Crispy kylling med nudler, spinat, agurk, kokos og majs. Anrettet på dagens kål (1,2,7,8,10,11,15). Hertil karrydressing (2,6,13).

Oksekebab med nachos, revet ost, spinat, rødløg, tomat og avocado.
Anrettet på dagens kål (6,10,11,15). Hertil salsa (7,10,13,15).

Oksekebab med nachos, revet ost, spinat, rødløg, tomat og avocado.
Anrettet på ris (6,10,11,15). Hertil salsa (7,10,13,15).

Smørrebrød, 2 stk.

2 styks pakker

Svampepostej med syltede bøgehatte, cornichoner og karse/
Grøntsagsfrikadelle med rødkål og gulerodspuré (1,2,6,10,11,13,15). VE

Æg og rejer med mayonnaise, rogn og dild/
Kyllingesalat med bacon og ananas ((1),2,5,8,9,11,15). GFB

Kyllingesalat med bacon og ananas/
Rullepølse med italiensk salat og løg (1,2,6,8,9,11,13,15).

Dyrlægens natmad med sky, løg og karse/
Fiskefilet med remoulade og citron (1,2,8,9,10,13,15). LF

Oksespegepølse med remoulade, syltede agurker og ristede løg/
Æg og rejer med mayonnaise, rogn og dild (1,2,5,6,8,9,10,11,13,15).

Tapas

Dagens tapasbræt, anrettet med fire elementer. Hertil focacciabrød og rugbrød (1-15).

Sandwich

 

Mozzarella med hummusdressing, bagte peberfrugter, syltede rødløg, kål, revet gulerod, spinat og agurk ((1),2,6,11,13,15). V GFB

Æg og rejer med citronmayonnaise, kål, revet gulerod, spinat og agurk ((1),2,5,11,14). LF GFB

Kalkun med paprika, sennepscreme, ost, rødløg, kål, revet gulerod, spinat og agurk ((1),2,6,11,13,15). GFB

Kylling og bacon med karrydressing, kål, revet gulerod, spinat og agurk ((1),2,6,10,13,15). GFB

Ribbensteg med rødkål, mayonnaise, syltede agurker, kål, revet gulerod, spinat og flæskesvær((1),2,13,15). LF GFB

Brødtype: Vælg mellem lyst, mørkt eller glutenfrit brød.

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

Kontaktoplysninger

  • Jespers Torvekøkken ApS
  • Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

     

    Kontakt

    Guides                                                                       

     

  • Telefon: 70 22 82 12
  • Email: torvekoekken@torvekoekken.dk
 

Sociale links

           

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger