Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

 


 

Bowls

Bowl, 1 stk.

Baba Ganoush med spidskål, spinat, bulgur, peberfrugt, artiskok, revet courgette, revet rødbede, selleri og persille (1,8,9,10,13,15). Hertil olie-eddike dressing (13,15).

Plukket bagt laks med urter, salat, revet gulerod, revet rødbede, ærter, blomkål og brøndkarse (3). Hertil urtecreme (2,6/laktosefri,11,13,15).

Krydret kylling med ingridærter, sort quinoa, spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille (13,15). Hertil sojadressing (1,7,11).

Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet rødbede, ærter, springløg, persille og karse (1,2,6,7,11,15). Hertil parmesandressing (2,6,11,13,15).

Smørrebrød, 2 stk.

Æg og rejer med limemayonnaise, San Marzano tomat og urter./
Fiskefilet med remoulade, citron og urter (1,2,3,5,11,13).

Smilende æg med urtecreme, tomat, sprød grønkål og urter./
Rullepølse med syltet sennepssky, peberrodscreme og rødløg (1,2,11,13,15).

Kamfilet med rødkål, syltede agurker, flæskesvær og sennepsmayonnaise./
Roastbeef med bearnaisemayonnaise, friteret selleri og tomat (1,2,6,9,10,11,13).

Sandwich

Hummus med courgette, artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt, bredbladet persille, spidskål og spinat (1,8,11,13,15).

Kalkunchorizo med parmesandressing, artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt, bredbladet persille, spidskål og spinat (1,2,6,11,13,15).

Kylling og bacon med karrydressing, løgrelish, cornichon, peberfrugt, spidskål og spinat (1,2,6,11,13,15).

Skinke og ost med semidried tomat, cornichoner, peberfrugt, spidskål, spinat samt sennepsmayonnaise (1,2,6,11,13,15).

Her kan du downloade
vores allergeneliste.

Download the Market Hall Lunch
brochure in english here.

 

 

 


 

NYHED!
Nyt lækkert udvalg fra 4. februar 2025

Se de nye velsmagende frokostmåltider herunder.

Velbekomme! 

Bowls

Bowl, 1 stk.

Krydret falafel med ærter, revet gulerod, spinat og spidskål. (1,10,15). Hertil haydari creme (6,11,15). V

Teriyaki marineret oksespidsbryst med nudler, bønnespirer, edamamebønner, revet gulerod, spinat og spidskål. (1,2,3,7,8,10,13,15). Hertil gomadressing (1,4,7,8). LF

Citronstegt kylling med pasta vendt i pesto på soltørrede tomater, edamamebønner, haricot verts, spinat og spidskål (1,6,7,9,15). Hertil karry-tomatdressing (2,6,11,13).

Bagt laks med marineret ris, revet gulerod, stegt selleri, spinat og spidskål. (3,10). Hertil persilledressing (2,6,7,11,13). GF

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Avocado med tomat, chilicreme og urter/
Flækærtehummus med krydderbagt squash og gulerod ((1),2,6,8,10,11,13,15). V GFB

Rødbedetartar med peberrod og urter/
Ærtespread med syltede græskar og urter ((1),10,11,13). VE GFB

Æg og rejer med citron, mayonnaise, rogn og dild/
Leverpostej med bacon og rødbeder (1,2,3,6,5,11,13,15).

Fiskefilet med rejer, grov remoulade, citron og dild/
Flæskesteg med rødkål og syltede agurker (1,2,3,5,10,11,13). LF

Rullepølse med italiensk salat/
Hønsesalat med bacon, grillet ananas og purløg ((1),2,6,7,10,11,13,15). GFB 

Sandwich

Falafel med haydaricreme, spinat, ærter og revet gulerod (1,8,9,10,11,13,15). VE LF

Kylling med bacon og karry-tomatcreme, gulerod, agurk samt tomat (1,2,6,11,13,15).

Frikadelle med kryddercreme, rødkål, syltede agurker, salat og spidskål (1,2,6,11,13,15).

Skinke og ost med sennepsmayonnaise, tomat, salat og spinat (1,2,6,11,13,15).

V = Vegetar | VE = Vegansk | LF = Laktosefri | GF = Glutenfri | GFB = Mulighed for glutenfri brød

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger