Smørrebrød, 2 stk.
Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.
Bøftomat med balsamicobagt rødløg, purløgsmayo, purløg og spirer./
Rødbedetatar med syltede løg, trøffelmayo, svampestøv, revet vegansk parmasan og karse ((1),7,9,13,15). VE LF GFB
Bøftomat med balsamicobagt rødløg, purløgsmayo, purløg og spirer./
Kartoffelmad med ramsløgsmayo, ristede løg, syltede porre, karse og urter (1,2,7,11,13) VE LF
Rødbedetatar med syltede løg, trøffelmayo, svampestøv, revet parmasan, karse. /
Kartoffelmad med ramsløgsmayo, ristede løg, syltede porre samt karse-urtemix (1,2,6,11,13). V
Smilende æg med krebsehalesalat, brøndkarse og urter./
Koldrøget laks med avocado-tomatsalsa, syltet fennikel, og urter ((1),2,3,5,6,11,13). GFB
Pebermarineret agurker med cremecheese, fermenteret peber, radiser og urter. /
Hønsesalat med bacon med San Marzarno tomater og brøndkarse ((1),2,6,11,13). GFB
Æg og rejer med limemayo, San Marzano tomater og urter./
Fiskefilet med remoulade, citron og urter (1, 2, 3,5,11,13). LF
Fiskefilet med rejer, dildmayo, citron og urter./
Prosciutto med italiensk salat, San Marzano tomater, syltet fennikel og karse (1,2,3,5,6,11,13).
Hønsesalat med bacon med San Marzarno tomater og brøndkarse./
Frikadellemad med remoulade, syltede agurker, rødkål og karse ((1), 2 ,6, 11, 13). GFB
Dyrlægens natmad med sennepssky, rødløg og karse./
Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse (1,2,7,11,13). LF
Roastbeef med remoulade, syltede agurker, revet peberrod, ristede løg og karse. /
Smilende æg med krebsehalesalat, brøndkarse og urter (1,2,5,6,11,13).