Efterår/vinter, 3-retters menu - over 50 kuv



185,83 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Beskrivelse

Valg af retter

Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.

 

 

Menuen

 

Forretter

Menuen

 

Forretter

Rødbedesyltet laks
Med citroncreme, dildsaltet agurk og radise.

Karamelliseret kammuslinger
På persillerodspuré, tilsmagt med vanilje og toppet med frisk kørvel og citronskal.

 

Hovedretter

Helstegt oksesteg
Med pommes anna, brændte og syltede løg. Serveres med salvie sauce.

Bøf af selleri
Med stegte svampe, knuste kartofler og brombærvinaigrette.

 

Desserter

Mørk og hvid chokoladeganache
På sprød bund med æblesirup og portvinsbrombær.

Tarte tartin
Af æbler med flødekaramel og citron sorbet samt sprødt.

Rødbedesyltet laks
Med citroncreme, dildsaltet agurk og radise.

Karamelliseret kammuslinger
På persillerodspuré, tilsmagt med vanilje og toppet med frisk kørvel og citronskal.

 

Hovedretter

Helstegt oksesteg
Med pommes anna, brændte og syltede løg. Serveres med salvie sauce.

Bøf af selleri
Med stegte svampe, knuste kartofler og brombærvinaigrette.

 

Desserter

Mørk og hvid chokoladeganache
På sprød bund med æblesirup og portvinsbrombær.

Tarte tartin
Af æbler med flodekaramel og citron sorbet samt sprødt.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger