Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

 


 

Bowls

Muhammara med spidskål, spinat, quinoa, karryløg, artiskok, revet courgette, revet rødbede, persille og basilikum. (9,13,15)

Risnudler med edamamebønner, revet gulerod, pak choi, springløg, bønnespirer, sort sesam og koriander. (7,8,13,15) Hertil Vietnamesisk dressing. (3,7,8,13,15)

Krydret kylling med ingridærter, sort quinoa, spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille. (13,15) Hertil sojadressing. (1,7,11)

Citronmarineret kylling med pasta, salat, tomat, artiskok, majs, *asparges/broccolini, revet gulerod og persille. (1,13,15) Hertil karrydressing. (2,6,11,13,15)

Smilende æg, salat, revet courgette, ærter, tomat, springløg, *asparges/broccolini, radiser, purløg og karse. (2,15) Hertil rejer og thousand island dressing. (1,2,5,6,11,13,15)

Rimmet laks med spidskål, spinat, quinoa, revet courgette, revet gulerod, fennikel, artiskok, edamamebønner og brøndkarse. (3,7,10,13,15) Hertil persilleolie. (13,15)

Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet rødbede, ærter, springløg, persille og karse. (1,2,6,7,11,15.) Hertil parmesandressing. (2,6,11,13,15)

Tapas

Dagens tapasbræt. Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focaccia brød med tomat og timian. (1-15)

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Avocado, artiskokcreme, spinat, radiser og urter. /
Bagt tomat med syltede rødløg, urter, tomatcreme og San Marzano-tomat. 
((1),11,13,15)

Paneret aubergine med limemayonnaise, gulerod og urter. /
Smilende æg med artiskokcreme, tomat, spinat og urter. 
(1,2,11,13,15)

Æg og rejer. Toppet med limemayonnaise og San Marzano-tomat. /
Fiskefilet med remoulade og citron.
(1,2,3,5,11,13)

Fiskefrikadelle med remoulade og syltede agurker. /
Kartoffelmad med estragonmayonnaise, ristede løg, karse og radiser 
(1,2,3,11,13)

Skagensalat med radiser og urter. /
Smilende æg med artiskokcreme, tomat, spinat og urter 
((1),2,5,6,11,13,15)

Hønsesalat med bacon, tomat og urter. /
Kamfilet med ærtepuré og ristede mandler. 
((1),2,6,11,13,9)

Fuglekvidder med krydderurter. /
Leverpostej med bacon og syltede rødbeder. 
(1,2,3,6,11,13)

Rullepølse med syltet sennepssky, sennepscreme og rødløg. /
Hønsesalat med bacon, tomat og urter.
((1),2,6,11,13)

Roastbeef med remoulade, syltede agurker, ristede løg og peberrod. /
Kartoffelmad med estragonmayonnaise, ristede løg, karse og radiser.
(1,2,11,13)

Sandwich

Vælg mellem tre slags brød. (Lyst, mørkt eller glutenfrit brød)

Hummus med squash, grøn peberfrugt, tomat, revet gulerod og rucola. ((1),8,11,13,15)

Rørt friskost med soltørrede tranebær, ristede valnødder, garniture (af artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille), spidskål, spinat og balsamico glace ((1) 6,9,13,15)

Spread af siriusærter og dukkah med syltede artiskokker, karryløg, fennikel, spidskål og spinat. ((1) 8,9,13,15)

Tunsalat med urter, peberfrugt, rødløg og rucola. ((1),2,6,11,13,15)

Koldrøget laksemousse med radiser, tomat og salat. ((1) 3,6,13,15)

Kylling og bacon med tomat, revet gulerod og salat. ((1),13,15.) Hertil karrydressing (2,6,11,13,15)

Kylling med med tomat, revet gulerod og salat. ((1),13,15.) Hertil karrydressing. (2,6,11,13,15)

Skinke og ost med agurk, peberfrugt og salat. ((1),6,13,15.) Hertil sennepsmayonnaise. (2,6,11,13)

Lomo (saltet og tørret svinefilet) med garniture (af artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille), spidskål, spinat og mild safran aioli ((1) 2,6,11,13,15)

Roastbeef med friterede kikærter, chili, garniture (af artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille), spidskål, spinat og bearnaisemayonnaise. ((1) 2,11,13,15)

 


 

TALLENE PÅ MENUEN REFERERER TIL DE 15 ALLERGENER
Allergenerne ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger