Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

 


 

Bowls

Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet rødbede, ærter, springløg, persille og karse. (1,2,6,7,11,15.) Hertil parmesandressing. (2,6,11,13,15)

Krydret kylling med ingridærter, sort quinoa, spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille. (13,15) Hertil sojadressing. (1,7,11)

Muhammara med spidskål, spinat, quinoa, karryløg, artiskok, revet courgette, revet rødbede, persille og basilikum. (9,13,15)

Risnudler med edamamebønner, revet gulerod, pak choi, springløg, bønnespirer, sort sesam og koriander. (7,8,13,15) Hertil Vietnamesisk dressing. (3,7,8,13,15)

Smilende æg, salat, revet courgette, ærter, tomat, springløg, *asparges/broccolini, radiser, purløg og karse. (2,15) Hertil rejer og thousand island dressing. (1,2,5,6,11,13,15)

Citronmarineret kylling med pasta, salat, tomat, artiskok, majs, *asparges/broccolini, revet gulerod og persille. (1,13,15) Hertil karrydressing. (2,6,11,13,15)

Rimmet laks med spidskål, spinat, quinoa, revet courgette, revet gulerod, fennikel, artiskok, edamamebønner og brøndkarse. (3,7,10,13,15) Hertil persilleolie. (13,15)

Tapas

Dagens tapasbræt. Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focaccia brød med tomat og timian. (1-15)

Smørrebrød, 2 stk.

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

Æg og rejer. Toppet med limemayonnaise og San Marzano-tomat. /
Fiskefilet med remoulade og citron.
(1,2,3,5,11,13)

Rullepølse med syltet sennepssky, sennepscreme og rødløg. /
Hønsesalat med bacon, tomat og urter.
((1),2,6,11,13)

Roastbeef med remoulade, syltede agurker, ristede løg og peberrod. /
Kartoffelmad med estragonmayonnaise, ristede løg, karse og radiser.
(1,2,11,13)

Hønsesalat med bacon, tomat og urter. /
Kamfilet med ærtepuré og ristede mandler.
((1),2,6,11,13,9)

Fuglekvidder med krydderurter. /
Leverpostej med bacon og syltede rødbeder.
(1,2,3,6,11,13)

Skagensalat med radiser og urter. /
Smilende æg med artiskokcreme, tomat, spinat og urter
((1),2,5,6,11,13,15)

Fiskefrikadelle med remoulade og syltede agurker. /
Kartoffelmad med estragonmayonnaise, ristede løg, karse og radiser
(1,2,3,11,13)

Paneret aubergine med limemayonnaise, gulerod og urter. /
Smilende æg med artiskokcreme, tomat, spinat og urter.
(1,2,11,13,15)

Avocado, artiskokcreme, spinat, radiser og urter. /
Bagt tomat med syltede rødløg, urter, tomatcreme og San Marzano-tomat.
((1),11,13,15)

Sandwich

Vælg mellem tre slags brød. (Lyst, mørkt eller glutenfrit brød)

Kylling og bacon med tomat, revet gulerod og salat. ((1),13,15.) Hertil karrydressing (2,6,11,13,15)

Skinke og ost med agurk, peberfrugt og salat. ((1),6,13,15.) Hertil sennepsmayonnaise. (2,6,11,13)

Tunsalat med urter, peberfrugt, rødløg og rucola. ((1),2,6,11,13,15)

Kylling med med tomat, revet gulerod og salat. ((1),13,15.) Hertil karrydressing. (2,6,11,13,15)

Hummus med squash, grøn peberfrugt, tomat, revet gulerod og rucola. ((1),8,11,13,15)

Koldrøget laksemousse med radiser, tomat og salat. ((1) 3,6,13,15)

Spread af siriusærter og dukkah med syltede artiskokker, karryløg, fennikel, spidskål og spinat. ((1) 8,9,13,15)

Rørt friskost med soltørrede tranebær, ristede valnødder, garniture (af artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille), spidskål, spinat og balsamico glace ((1) 6,9,13,15)

Lomo (saltet og tørret svinefilet) med garniture (af artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille), spidskål, spinat og mild safran aioli ((1) 2,6,11,13,15)

Roastbeef med friterede kikærter, chili, garniture (af artiskok, cornichoner, semidried tomater, grøn peberfrugt og bredbladet persille), spidskål, spinat og bearnaisemayonnaise. ((1) 2,11,13,15)

 


 

TALLENE PÅ MENUEN REFERERER TIL DE 15 ALLERGENER
Allergenerne ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger