Beskrivelse
Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.
Valg af retter
Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen. Du kan vælge en forret og en hovedret eller en hovedret og en dessert.
FORRET
Gratineret laks, rosenkål, cox orange æble, dild og røg
eller
Glaskålsravioli, purløg, frisésalat, Loke friskost, pærevinaigrette og mandler.
HOVEDRET
Bryst og lår af dansk kylling, timian, palmekål, Lehnsgaard sennep, squash og skorzonerrod
eller
Dansk bagt selleri, hokkaido, rosmarin, bøgehatte, persillerod og vanilje
DESSERT
Brownie med syltede bær
eller
Havtornstærte med brændt italiensk marengs
Ved køb af en 2-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.