Efterår/vinter, 2-retters menu - 31-50 kuv



180,00 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Beskrivelse

Efterårsbuffeten leveres i perioden fra september til og med november, og i perioden fra januar til og med februar.

 

Valg af retter

Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen. Du kan vælge en forret og en hovedret eller en hovedret og en dessert.

 

FORRET

Gratineret laks, rosenkål, cox orange æble, dild og røg

eller

Glaskålsravioli, purløg, frisésalat, Loke friskost, pærevinaigrette og mandler.

HOVEDRET

Bryst og lår af dansk kylling, timian, palmekål, Lehnsgaard sennep, squash og skorzonerrod

eller

Dansk bagt selleri, hokkaido, rosmarin, bøgehatte, persillerod og vanilje

DESSERT

Brownie med syltede bær

eller

Havtornstærte med brændt italiensk marengs

 

Ved køb af en 2-retters menu tillægges der en ekstra pris for vores kok, der anretter maden hos jer.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger