Forår/Sommerbuffet - over 50 kuv



163,12 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Beskrivelse

Menuen

 

Forret

Hvidvins dampet blåmuslinger og torsk bagt med tomat
Med frisee salat, hertil aioli og grove croutoner af bondebrød.

 

Salater

Sommerkål
Med ærter, skalotteløg og kærnemælk.

Spæde sommer urter
Med persille og dijon vinaigre.

Nye danske kartofler
Med rygeost, radiser, asparges og karse.

 

Det varme

Ising
Med hummer fumé, fennikel og porre.

Dansk unghane
Med salvie, citron, sølvbeder og purløgs blanquet.

 

Dessert

Mazarin kage
med vanilje, chokolade og friske bær.

 

Med til buffeten medfølger også hjemmebagt brød og saltet smør.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger