Forår/sommer, 3-retters menu - over 50 kuv



196,36 kr.

Ekskl. moms

Læg i kurv

Beskrivelse

Valg af retter

Læg det ønskede antal kuverter i kurven, gennemfør bestillingen, og vi kontakter dig snarest, så vi kan fastlægge menuen sammen.

Forår/sommerbuffeten leveres i perioden fra marts til og med maj.

 

 

Menuen

 

Forretter

Skalstegt tun
På wakami tang med sesam, avocado og ærteskud.

Rimmet torsk
Med røget fløde, sprød blomkål, frisk karse og porreolie.

 

Hovedretter

Farseret unghane med timian
På cremede majs. Hertil løg kogt i balsamico, serveres med sauce jus.

Hokaido græskar
Stegt med rosmarin, syltede springløg og sommerrødder, bøgehatte og peberrodsskum.

 

Desserter

Nøddekage
Med chokolademousse, friske bær og rabarbersauce.

Klassisk creme brulée
Med hindbær. Hertil kakao twill og æble sorbet.


Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger