-
Flanksteak med pasta, spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, grillede artiskokker, feta, oliven, semidried tomater og urter. Hertil grøn pesto. (1,2,6,15)
-
Karrymarineret kylling med pasta, spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, grillede artiskokker, feta, oliven, semidried tomater og urter. Hertil grøn pesto. (1,2,6,11,13,15)
-
Afrikanske oksefrikadeller med spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat og tabbouleh af libanesisk couscous, granatæble glaserede bagte rødbeder, bagte cherrytomater og rucola. Hertil tahindressing med rød peber. (1,2,8,13,15)
-
Hummus med spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat og tabbouleh af libanesisk couscous, granatæble glaserede bagte rødbeder, bagte cherrytomater og rucola. Hertil tahindressing med rød peber. (1,8,13,15)
-
Asiatiske fiskefrikadeller med ris, spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, pak choi, gulerødder, radiser, sesam og kimchi. Hertil wasabi misocreme. (2,3,7,8,11,13,15)
-
Misobowl med ris, smilende æg, spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, pak choi, gulerødder, radiser, sesam og kimchi. Hertil wasabi misocreme. (2,7,8,11,13,15)
-
Frikadeller og kartoffelsalat med spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, cherrytomater og karse. (1,2,6,11,13)
-
Grøntsagsfrikadeller og kartoffelsalat med spidskål, revet rodfrugter, frisk spinat, cherrytomater og karse. (2,6,11,13)