Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Power bowls

  1. Citronbagt kylling med let marinerede sommerkål, bagte bolsjebeder, ærter samt minigulerødder. Toppet med ristede kerner og urter. Hertil sennepsvinaigrette. (9,11,13,15) 

  2. BBQ grillet oksekød med let marinerede sommerkål, bagte bolsjebeder, ærter samt minigulerødder. Toppet med ristede kerner og urter. Hertil sennepsvinaigrette. (9,11,13,15)

 

Bowls

  1. Citronbagt kylling med røde linser, baby spinat, peberfrugt, grønne asparges, squash samt saltede mandler. Hertil pesto. (6,9,15)

  2. BBQ grillet oksekød med røde linser, baby spinat, peberfrugt, grønne asparges, squash samt saltede mandler. Hertil pesto. (6,9,15)

  3. Teriyakibagt laks med chili/lime marinerede ris, edamamebønner, forårsløg, rød peberfrugt samt bønnespirer. Hertil peanutbutterdressing. (1,3,4,7,13)

  4. Grillet halloumi, nye danske kartofler vendt i olivenolie, dild, ærter, grønne asparges, cherrytomater, radiser og syltede rødløg. (6,13,15)

  5. Ærtecreme tilsmagt med mynte, nye danske kartofler vendt i olivenolie, dild, ærter, grønne asparges, cherrytomater, radiser og syltede rødløg. (13,15)

Smørrebrød, 2 stk.

  1. Fiskefilet med remoulade, citron og dild. /
    Æg og rejer med mayonnaise, citron, tomat og karse.
    (1,2,3,5,11,13)

  2. Dyrelægens natmad med sky og rødløg./
    Kartoffel med bacon, mayonnaise, rødløg og urter.
    (1,2,6,7,11,13)

  3. Sprængt kalvebryst med pickles og peberrod./
    Æg og tomat med mayonnaise og purløg.
    (1,2,6,11,13)

  4. Rullepølse med italiensk salat og rødløg./
    Hønsesalat med bacon og syltede svampe.
    (1,2,6,11,13)

  5. Æg og rejer med mayonnaise, tomat, citron og karse./
    Dagens pålæg.
    (1-15)

  6. Fiskefilet med remoulade, citron og dild./
    Dagens pålægssalat.
    (1-15)

  7. Kokkens udvalgte smørrebrød. (1-15)

  8. Dagens gluten/laktosefri smørrebrød. (2,3,4,5,7,8,9,11,12,13,14,15)

  9. Dagens veganske smørrebrød. (1,4,7,8,9,11,12,13,15)

  10. Dagens vegetariske smørrebrød. (1,2,4,6,7,8,9,11,12,13,15)

 

Tapas

  1. To slags italienske pølser med tilbehør, to slags oste med tilbehør, foccacia brød med urter og flagesalt. (1-15)

Sandwich

  1. Kylling og bacon med semidried tomater, agurk, rucola og pesto. (1,6,11,13,15)

  2. Kalvebryst med spidskål, cornichoner, rucola og sennepscreme. (1,6,11,13)

  3. Fennikelsalami, grillet piment, oliven, rucola og pesto. (1,6,15)

  4. Bøf med bearnaisecreme, ristede løg, syltede rødløg og salat. (1,11,13)

  5. Dagens gluten/laktosefri sandwich. (2,3,4,7,8,9,10,11,12,13,14,15)

  6. Dagens veganske sandwich. (1,4,7,8,9,10,11,12,13,15)

 

Rugbolle sandwich

  1. Landskinke med hytteost, spinat, syltede rødløg og urter. (1,6,13)

  2. Koldrøget laks med spinat, dild, citron, syltede rødløg og frisk ost. (1,3,6,13)

  3. Tunsalat rørt med rødløg, peberfrugt og mayonnaise. Anrettet med æg, tomat og agurk. (1,2,3,6,11,13)

  4. Dagens vegetariske rugbollesandwich. (1,2,4,6,7,8,9,11,12,13,15)

 


 

TALLENE PÅ MENUEN REFERERER TIL DE 15 ALLERGENER
Allergenerne ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet.

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger